cazare predeal trei brazi

Wiki Article



cazare spa predeal
Vila Onix este situata la 4km de centrul orasului intr-o zona linistita pe drumul Dn71 ce leaga Sinaia de Targoviste. Vila dispune de five dormitoare matrimoniale si o suita. Unitatea are o gradina amenajata de 1200 mp.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot confront rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

This apartment was Completely fantastic! It absolutely was probably the greatest locations my spouse and children And that i stayed for the duration of our family vacation. In short, I am able to say the perspective was phenomenal, the cleanliness was leading-notch, the apartment smelled wonderful, all the things was Geared up with the newest technological innovation, and of course, the atmosphere was very nice. We had been exceptionally glad, and we will definitely return obviously!

Locatia buna, personalul de la receptie foarte binevoitor. Am ajuns uzi venind cu motocicletele si dupa cateva ore de ploaie.

It is located in a new building, a couple of minutes from Peles Castle - so really rather and calming. One of the better accommodations we experienced lately, particularly in the world. Couldn't propose it enough, every thing was great

***Acesta este un assessment by calatorinbascheti.ro și reprezintă stringent percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Vila dispune de 8 camere, din care six camere cu baie proprie, un living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Da, puteti achita cu vouchere de vacanta atat direct la vezi tot sediile Direct Booking cat si prin curier. Puteti achitat cu card cazare munte predeal de tickete de vacanta atat on-line in web-site din detalii comanda cat si la sediile noastre sau prin completarea unui formular de autorizare plata solicitat de la cazare predeal olx agent. Acceseaza aici mai multe detalii legat de plata cu vouchere de vacanta.

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Cu o capacitate de vezi tot optimum 4 persoane for each căsuță, geamuri mari, spațioasă și cu tot confortul necesar unei vacanțe reușite, căsuțele din copac oferă o priveliște fantastică asupra munților.

Hotel and Restaurant No. 107 in Predeal gives a superb stay with spacious, thoroughly clean rooms plus a welcoming environment. The restaurant is really a highlight, serving incredible food stuff and consume that could delight any palate.

Intraţi pe pagina de Get hold of si trimiteti-ne la adresa de electronic mail solicitarea dumneavoastra de a cazare predeal cu piscina face publicitate pe acest Web-site.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot confront rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai ten minute de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Report this wiki page